Konstruktsioonid

Konstruktsiooni osa projekteerimisega alustatakse, kui on olemas arhitektuurne projekt vähemalt eelprojekti mahus ning tellijapoolne lähteülesanne, kus on loetletud põhitingimused konstruktsioonidele ja andmed ehitise alla jääva pinnase kohta (geoloogiline uuring). Projekteerimisel lähtutakse ehitusseadustikust, vastava ala normidest ja standarditest ning heast ehitustavast.

Kasutatame mudelprojekteerimist (BIM), nii laabub arhitekti, konstruktori ning teiste erialade inseneride koostöö palju ladusamalt. Arvutustes kasutatakse paljude väikeste arvutusprogrammide kõrval ka suurte ja ruumiliste konstruktsioonide arvutamiseks väljatöötatud programmi Autodesk Robot Structural Analysis Proffesional. Programmidega töötavad pädevad insenerid, kes suudavad ette valmistada õiged lähteandmed ja ka aru saada, kui tulemus on inseneeria mõistes ebaloogiline.

Ehitise kandva osa projekteerimisel on vajalikud staatika ja dünaamika arvutused. Projekteerime raudbetoon-, teras- ja puitkonstruktsioone ning nõustame konstruktsiooni tüübi valiku tegemisel.

Üle 2000 eduka projekti

Oleme teostanud üle 2000 projekti Eestis, Norras, Rootsis ja Soomes.
Oleme spetsialiseerunud suurte büroo-, kaubandus- ja tootmishoonete projekteerimisele, kuid meie portfoolios on ka mitmeid koolimaju, lasteaedu, eramuid ja erirajatisi.

Miks tellida projekt Sirkel & Mall’ist?

  • Projekteerimisel lähtume kliendi ärimudelist ning loome optimaalse lahenduse;
  • Projekteerimisel arvestame materjalide maksumusega ja jälgime, et projekt püsiks eelarve piirides;
  • Kõik projektid on koostatud järgides EVS ehitusstandardeid ja BIM nõudeid;
  • Kuulume Eesti Digitaalehituse klastrisse, mis ühendab edumeelsemaid ehitusvaldkonna ettevõtteid.
Kirjuta, helista või tule meie büroosse ning arutame, kuidas saame abiks olla Sinu äriidee arendamisel või ehitusprojektile optimaalse lahenduse leidmisel.
© Sirkel & Mall 2024. Kõik õigused kaitstud.